“We waren op een gegeven ogenblik druk bezig met de voorbereidingen van de productie van onze nieuwe serie Twinny Load fietsendrager. Ook waren we bezig met het vinden van de juiste verpakking voor deze nieuwe dragers. Wij versturen de dragers op pallets naar onze tussenhandel. Zij sturen de dragers vaak per pakketpost naar de eindverbruiker. Dit stelt hoge eisen aan de verpakking, bij de pakketpost wordt regelmatig ruw met de spullen omgesprongen, getuige de staat waarin klanten hun pakket soms ontvangen.

“Er is een prima klik tussen Twinny Load en Cordupack, beide bedrijven zijn flexibel en klantgericht en doen er alles aan om een kwalitatief goed product tegen een concurrerende prijs te leveren”

– Ruud van Abbema “Twinny International BV”

Rond deze tijd kwam ook Dennis Munk van Cordupack eens bij ons langs. Na een introductie gesprek, waren zij een van de partijen die meegedaan hebben voor de jaarorder van de omdozen en interieurs van onze dragers. Ze hebben uiteindelijk de order gekregen omdat ze kwalitatief de beste oplossing boden voor een prijs gelijk aan die van de concurrentie. Ze hebben goed geluisterd naar onze wensen, waardoor onze producten zowel op pallets en als los pakket in een goede staat hun eindbestemming bereiken. Er is een prima klik tussen Twinny Load en Cordupack, beide bedrijven zijn flexibel en klantgericht en doen er alles aan een kwalitatief goed product te leveren tegen een concurrerende prijs, een prettige combinatie dus.”