Sinds haar ontstaan in 1950 is de Budelse uitgegroeid van een traditionele drukkerij tot een full-service dienstverlener met een team van 60 medewerkers.

Dankzij moderne drukwerkoplossingen en innovatieve toepassingen ontwikkelt de Budelse zich steeds verder.Het vizier blijft op de toekomst gericht. Belangrijk voor het leveren van optimale service is de keuze voor Cordupack als totaal leverancier van golfkarton verpakkingen.

De Budelse selt hoge eisen aan de golfkarton verpakkingen voor de verzending van haar produkten, zoals de juiste dikte, een goede stevigheid en het voldoen aan alle voorschriften. Door het Just-In-Time concept van Cordupack bespaart de Budelse aanzienlijk op voorraadkosten. Cordupack neemt de voorraad van de “runners”over en levert binnen 24-uur uit.

Norri Ippel van de Budelse is onder andere verantwoordelijk voor de toelevering van golfkarton aan de Budelse. “Cordupack is al jaren onze vaste leverancier van golfkartonnen dozen voor de Budelse. Door de jaren heen zijn ze uitgegroeid naar een sterke partner die de Budelse perfect kan bedienen in hun missie van hoge volumes in kleine oplages. Dit is alleen mogelijk door goed naar elkaar te luisteren, begrip te hebben voor elkaar en vooral samen te werken. Het sterke team van Cordupack weet dit perfect te vertalen naar de behoeftes van de Budelse”.

Het Just-In-Time concept werkt bij de Budelse naar volle tevredenheid. Deze afspraken hebben we met elkaar weer voor een lange periode vastgelegd en worden regelmatig geëvalueerd.