Cee Foods is een producent van levensmiddelen en ingrediënten die zij leveren aan relaties in de Retail. De filosofie van Bee&Cee Foods is het ontwikkelen van gewoon lekker eten in een slimme verpakking, meestal gezond, soms wat stiekem ongezond, en ook dat moet kunnen op zijn tijd. Zij produceren een grote verscheidenheid aan merkartikelen waarin de groei nooit stopt. Als zij iets bedenken, ontwikkelen en vooral testen zijn zij bezig met een smaakrevolutie. Het kan altijd lekkerder! Voor de productie van deze levensmiddelen werken zij intensief samen met ambachtelijke, bij voorkeur BRC en IFS gecertificeerde, familie bedrijven. Juist daar waar nog echte passie zit om een geweldig product te maken. Niet alleen goed voor een smakelijke maaltijd maar ook voor uw portemonnee.

Bee&Cee Foods levert kwalitatief hoogstaande producten met een ongekende service en superieure prijsstelling. Zij hebben een flexibele productie en betrouwbare logistiek. Deze punten heeft Cordupack ook zeer hoog in het vaandel staan, vandaar dat de samenwerking ook prima verloopt.

Bee&Cee Foods levert een nieuw concept vruchtenhagelhuisjes aan Aldi, verkrijgbaar in iedere winkel van Aldi in Nederland. Omdat, zoals wel vaker in de verpakkingswereld, er een behoorlijke tijdsdruk was om de verpakking te ontwikkelen en te leveren moest er snel en flexibel geschakeld worden. Binnen een paar weken was het geregeld! Alles voldoet aan de hoge verpakkingseisen van Aldi en staat inmiddels in de winkels.
Kijk voor meer informatie ook eens op www.beeceefoods.com