Mediceuticals Laboratories, gevestigd in Fort Worth Texas USA, ontwikkelt en levert unieke dermatologische verzorgingsproducten die het haar en de hoofdhuid in een optimale conditie brengen en houden. Mediceuticals producten worden uitsluitend verkocht via daartoe gecertificeerde salons, spa’s en professionele haarklinieken. Na een gedegen salon/producttraining zijn zij toegerust om een juiste diagnose te stellen en een op maat gesneden advies te geven voor een juiste behandelmethode.

Mediceuticals is actief over de hele wereld en heeft ook een vestiging in Nederland. Mediceuticals Europe is in Zoetermeer gevestigd. Distributie van de bestellingen en de logistieke afhandelingen vinden vanaf hier plaats. De vestiging Zoetermeer is verantwoordelijk voor alle verzendingen door geheel Europa. Het zijn professionele producten die dan ook professioneel moeten worden verpakt en verzonden. De verpakkingen spelen een belangrijke rol van herkenning en laten een goede indruk van het bedrijf achter.

Alle bestellingen/orders komen binnen via vertegenwoordigers die de klanten bezoeken, ook kunnen de klanten via mail of telefonisch een order doorgeven. De intake van bestellingen /orders kan wisselvallig en onvoorspelbaar zijn. Misgrijpen op een golfkartonnen doos betekent dat het gehele inpakproces stil staat met alle gevolgen van non/leveringen en niet halen van deadlines. De keuze voor Cordupack als producent van golfkarton verpakkingen is op basis van de juiste keuze die aansluit op de huidige markt ontwikkeling en werkwijze van Mediceuticals. Snelle leveringen, Just in Time en altijd op tijd, kortom, betrouwbaarheid en doen wat je belooft.

Martijn Huisman van Mediceuticals die verantwoordelijk is voor alle verzendingen heeft samen met de account manager van Cordupack Arnold Liethof de juiste behoefte, hoeveelheden en afspraken gemaakt om tot een perfecte win / win situatie te komen. Om een nog professionelere uitstraling te realiseren worden sinds kort alle dozen bedrukt met het logo van Mediceuticals.

Mediceuticals en Cordupack een perfecte samenwerking!!!