Black Box Logistics BV is een Full-Service Logistieke Dienstverlener met een ultra modern magazijn in Almere, centraal gelegen in de omgeving van Amsterdam aan de A6.

Deze zeer goed beveiligde locatie, met een capaciteit van meer dan 15.000 pallets, is voorzien van alle essentiële en gemechaniseerde apparatuur die nodig is om zeer complexe logistieke diensten uit te voeren. Zij verbeteren continue hun logistieke diensten en zijn altijd op zoek naar waar ze besparingen op hun kosten kunnen realiseren. Black Box Logistics heeft de laatste jaren een behoorlijke groei doorgemaakt waardoor de samenwerking met Cordupack ook is uitgebreid en geïntensiveerd.

“Voor een goede prijs hebben wij een betrouwbare, flexibele en snelle leverancier die dozen van uitstekende kwaliteit levert. Ontzettend belangrijk voor een logistieke dienstverlener als de onze die deze groeifase heeft doorgemaakt”, aldus Bert Schoonman van Black Box Logistics.
Black Box Logistics is gespecialiseerd in e-commerce Fulfilment voor middelgrote tot grote webshops. Het uitbesteden van uw logistieke activiteiten komt aan op vertrouwen als het gaat om e-fulfilment, teamwork is cruciaal om succes te garanderen. Black Box Logistics zal er alles aan doen om uw logistiek efficiënt en betrouwbaar voor u uit te voeren, zodat u zich kunt concentreren op uw marketing en sales activiteiten.

Logistieke professionals zijn het over eens dat er in de nabije toekomst de traditionele distributiemodellen niet meer zullen volstaan. Voor individuele MKB bedrijven zal het gezien de benodigde investeringen niet makkelijk zijn de snelle ontwikkelingen in het logistieke speelveld te blijven volgen.
Daarom leveren we en maken we bij Black Box Logistics logistieke oplossingen voor u op maat met een unieke benadering van Warehousing, Transport en Assemblage. Deze oplossingen zijn gebaseerd op een strategisch plan van aanpak waarin we gebruik maken gebruik van alle mogelijke innovaties op het gebied van ICT.