Op de Packaging Awards 2019 heeft Cordupack de tweede prijs gewonnen met een verpakking voor Terberg Benschop Special Vehicles uit Benschop. Terberg Benschop heeft een nieuwe koplampenset (LED) ontwikkeld en omdat deze vaak samen verkocht werden met een set knipperlichten was er behoefte aan een nieuwe verpakking hiervoor. De nieuwe verpakking moest functioneel zijn en de lampen moesten er goed in gepresenteerd worden. Er was voorkeur om de verpakking geheel uit golfkarton te laten maken, zodat de buitenkant een juiste uitstraling van Terberg Benschop zou weergeven.

Samen met onze ontwerper zijn wij, met behulp van enkele samples van de betreffende producten, aan de slag gegaan. De verpakking heeft een witte buitenkant met 2 kleuren flexobedrukking in de stijl van de opdrachtgever.

In het gestanste interieur zijn de lampen schuin geplaatst waardoor je direct een mooie presentatie hebt als de verpakking wordt geopend. Bij het sluiten van de verpakking drukken de kleppen het interieur naar binnen, waardoor de lampen nog beter gefixeerd worden.

Uiteindelijk zijn we tweede geworden in de categorie Transport & Shelf Ready en mochten Duco en Nick Hoekstra namens Cordupack de Runner-Up Award in ontvangst nemen. Een mooie prestatie van ons team Cordupack !