Beste Relatie,

Aangezien heel Nederland last heeft van het Corona virus, willen wij jullie informeren wat dit voor effect heeft indien u zaken doet met Cordupack.

Het RIVM heeft strikte voorschriften met betrekking tot o.a. hygiëne, handen wassen etc.

Gelukkig zijn wij bij Cordupack FSCC 22000; De hoogste certificering op het gebied van voedselveiligheid voor de golfkarton industrie. Hierdoor waren er voor ons al voorschriften waar wij ons aan hielden, maar deze zijn nu op algemeen advies (voor een ieder) van het RIVM verscherpt. Wij blijven op dit moment dan ook voor u gewoon produceren, uiteraard zolang dit mogelijk is.

Omdat wij het advies overnemen van het RIVM kan het zijn dat onze collega’s eerder thuis blijven als ze griepverschijnselen hebben en hierdoor de wachttijd aan de telefoon iets langer dan gebruikelijk is.

Ondanks dat wij graag zo persoonlijk mogelijk u te woord willen staan adviseren wij u om via de mail aanvragen en orders in te sturen. Hierdoor zal de druk op onze collega’s zo minimaal mogelijk zijn.

Voor de komende periode hebben wij besloten geen vertegenwoordigers of andere personen van buiten ons bedrijf ons pand te laten betreden.

Wij hopen dat een ieder hier gezond uit komt.

Met vriendelijke groet,

Sander Beijer
Algemeen Directeur Cordupack