• info@cordupack.nl
  • Call Us: +31 (0)33-25 80 111
  • Zwarte Goorderweg 1A, 3836 PD Stoutenburg-Noord

Laat uw bedrukte verzenddozen en verpakkingen maken door Cordupack. Al jaren dé specialist in de levering van verschillende soorten dozen. Wij hebben een groot assortiment standaard dozen, maar maken daarnaast nog speciaal voor u op maat gemaakte producten. Geheel naar wens gefabriceerd.

Neem contact met ons op

Bedrukte verzenddozen en verpakkingen voor meer naamsbekendheid

Eén van de redenen om bedrukte verzenddozen of verpakkingen te bestellen, is voor meer naamsbekendheid voor uw bedrijf. Door uw logo, bedrijfsnaam of huisstijl te laten bedrukken wordt u meer gezien. Wij kunnen alle soorten dozen voor u bedrukken in één, twee of drie kleuren. En dat allemaal in eigen huis! Geef uw product direct meerwaarde.

Het assortiment van Cordupack B.V. Uit Utrecht.

Standaard dozen golfkartonnen dozen bedrukte dozen kartonnen dozen dozen op maat verpakkingsdozen

Altijd scherpe prijzen

ISO26000: MVO

Volledig naar uw wens

Vliegensvlugge dozenmakerij

Kiest u voor ons, dan kiest u voor razendsnelle levering. Wacht niet langer met bestellen, maar ga er gelijk mee aan de slag. Bij Cordupack staan wij bekend om onze snelle levertijd. Met vakkundigheid leveren wij u zowel bedrukte als onbedrukte dozen. In een standaard of speciaal formaat en voor zowel kleine als grote oplages. In elke voorstelbare afmeting en uitvoering zijn wij u tot dienst. Naast bedrukte verzenddozen en -verpakkingen, hebben we nog veel meer mogelijkheden voor het bestellen van fefco dozen. Dankzij onze volautomatische stansmachines maken wij ook speciale interieurs, webshopdozen en verpakkingen voor cd’s, dvd’s.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden van bedrukte verpakkingen?

Als u meer informatie of advies wilt ontvangen neemt u eenvoudig contact met ons op. Stuur ons een e-mail naar info@cordupack.nl of bel via 033 25 80 111 voor een afspraak. We helpen u graag verder bij het maken van de beste keuze voor uw bedrukte verzenddozen en verpakkingen.