• info@cordupack.nl
  • Bel ons: +31 (0)33-25 80 111
  • Zwarte Goorderweg 1A, 3836 PD Stoutenburg-Noord

Laat uw verpakkings-, kartonnen of standaard dozen bedrukken in kleur. Cordupack B.V. uit Utrecht levert alle mogelijke dozen voor u in één, twee of zelfs drie kleuren. Geheel naar wens leveren wij razendsnel sterke, bedrukte verpakkingen voor u.

Neem contact met ons op

Val op en laat uw dozen bedrukken in kleur

Met uw bedrijf wilt u natuurlijk opvallen. Laat daarom uw verpakkingen bedrukken door ons. Kies de gewenste doos, het formaat en uw specifieke wensen. Er is namelijk meer mogelijk dan u denkt! Bekijk het overzicht met het complete assortiment aan standaard verpakkingsdozen. Maak uw keuze en wij gaan direct voor u aan de slag.

Het assortiment van Cordupack B.V. uit Utrecht

Standaard dozen golfkartonnen dozen bedrukte dozen kartonnen dozen dozen op maat verpakkingsdozen

Altijd scherpe prijzen

ISO26000: MVO

Volledig naar uw wens

Out-of-the-box reclame maken

Reclame maken voor uw bedrijf kan op veel verschillende manieren. Maar wees creatief en laat uw dozen bedrukken in kleur. Kleuren vallen op en uw bedrijfsnaam daarbij ook. Geef uw product meerwaarde en trek uw huisstijl door in de verpakkingen.

Bel ons voor de mogelijkheden

Zit u vol ideeën en bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Bel ons! Wij denken graag met u mee om uw dozen te bedrukken in de gewenste kleur. Via 033 25 80 111 zijn wij telefonisch te bereiken. Als u bij voorkeur een mail stuurt kan dat uiteraard ook. Stuur uw vraag naar info@cordupack.nl en wij reageren zo spoedig mogelijk.