• info@cordupack.nl
  • Bel ons: +31 (0)33-25 80 111
  • Zwarte Goorderweg 1A, 3836 PD Stoutenburg-Noord

Golfkarton

verpakking

Golfkarton verpakking

Cordupack levert voor elk product een golfkartonnen verpakking. U kunt daarbij kiezen uit het standaard assortiment golfkarton verpakking of wij ontwikkelen samen met u een op maat special die aan al uw wensen en eisen voldoet. De maat, kleur en het aantal; uw wensen staan bij ons centraal. Verder op de site vindt u meer informatie over de diverse aanbiedingen en mogelijkheden.

U geeft aan wat uw wensen zijn; wij leveren u de gewenste bestelling. Golfkarton staat bekend om zijn duurzame, stevige kwaliteit. Door de dubbele lagen, worden de gefabriceerde dozen extra stevig en kunnen deze meer aan dan de normale, standaard dozen. De golfkartonnen verpakkingen worden tegenwoordig overal in gebruikt en gaan de hele wereld over. Naast het leveren van standaard dozen, levert Cordupack ook bedrukte dozen, waarmee u direct reclame maakt voor uw bedrijf!

Samen met u verzorgen wij de ideale verpakking van golfkarton. Graag adviseren wij u bij de diverse mogelijkheden. U kunt desgewenst ook telefonisch contact opnemen voor een offerte. U klik op onderstaande knop!

Meer informatie!

Ons assortiment

standaarddozen golfkarton verpakking bedrukte dozen dozen op maat karton verpakking verpakkingsdozen