• info@cordupack.nl
  • Call Us: +31 (0)33-25 80 111
  • Zwarte Goorderweg 1A, 3836 PD Stoutenburg-Noord

Cordupack levert voor elk product de juiste golfkarton verpakkingen. U kunt daarbij kiezen uit het standaard assortiment golfkarton verpakking of ontwikkel een speciaal, op maat gemaakt model die aan al uw wensen en eisen voldoet. De maat, kleur en het aantal; uw wensen staan bij ons centraal. Verder vindt u op de site meer informatie over de aanbiedingen en mogelijkheden. Bekijk alle opties en ontdek wat wij voor u kunnen betekenen!

Verpakkingen van golfkarton naar wens gefabriceerd

U geeft aan wat uw eisen en wensen zijn en wij leveren u de gewenste bestelling. Golfkarton staat bekend om zijn duurzame en sterke kwaliteit. Door de dubbele lagen, worden de gefabriceerde golfkartonnen dozen extra degelijk en kunnen deze meer aan dan standaarddozen. De golfkarton verpakkingen worden tegenwoordig overal voor gebruikt en deze dozen gaan de complete wereld over. Naast het leveren van standaarddozen, levert Cordupack ook bedrukte dozen waarmee u direct reclame maakt voor uw bedrijf! U kiest hierbij uit één, twee of zelfs drie kleuren en laat eenvoudig uw bedrijfslogo of een tekst bedrukken. Zo bent u altijd en overal goed zichtbaar.

Meer informatie!

Het assortiment van Cordupack

standaarddozen golfkarton verpakking bedrukte dozen dozen op maat karton verpakking verpakkingsdozen

Optimale samenwerking

Samen met u verzorgen wij de ideale verpakkingen van golfkarton. Graag adviseren wij u bij de diverse mogelijkheden. U kunt ook telefonisch contact opnemen voor een offerte. Bel hiervoor naar 033 25 80 111. Daar staan wij u graag te woord. Heeft mailen de voorkeur? Dat kan naar info@cordupack.nl en wie weet heeft u binnenkort uw golfkartonnen dozen op maat bij u bezorgd!