• info@cordupack.nl
  • Bel ons: +31 (0)33-25 80 111
  • Zwarte Goorderweg 1A, 3836 PD Stoutenburg-Noord

Golfkartonnen

dozen

Golfkartonnen dozen

Wij leveren een groot assortiment golfkartonnen dozen. U vindt op onze site een overzicht van het standaard dozenpakket, dat uit voorraad kan worden geleverd, waaronder ook de speciale A4 autolockdoos met variabele hoogte. De garantie dat u nooit lang zonder golfkartonnen dozen hoeft te zitten! Ook voor spoed bestellingen kunt u bij ons terecht. Binnen 24 uur kunnen wij de dozen die u dringend nodig heeft leveren. Hierdoor loopt u geen tijd- en omzetverlies.

Naast de standaard golfkartonnen dozen leveren wij ook specials. Uw wensen en eisen staan centraal bij het ontwerpen en creƫren van de verpakking die u nodig heeft. Alle golfkartonnen dozen zijn leverbaar in enkele en dubbele golf en in diverse standaard kleuren.

Neem eens contact op om over de mogelijkheden te praten, of kijk op de website voor de lijst met standaard maten. Voor een offerte belt u naar 033-2580111 of klikt u op onderstaande knop!

Offerte aanvraag

Ons assortiment

Standaard dozen golfkarton verpakking golfkartonnen dozen bedrukte dozen kartonnen dozen dozen op maat standaarddozen karton verpakking kartonnen dozen verpakkingsdozen