• info@cordupack.nl
  • Call Us: +31 (0)33-25 80 111
  • Zwarte Goorderweg 1A, 3836 PD Stoutenburg-Noord

Bent u op zoek naar een kartonnen verpakking voor uw product of naar stapeldozen in verschillende formaten? Dan bent u bij ons aan het goede adres. U vindt op onze site een overzicht van het standaard dozenpakket dat direct uit voorraad kan worden geleverd. Daaronder valt ook de A4 autolockdoos met variabele hoogte. Door deze zelfsluitende bodem zijn uw producten veilig te vervoeren. Daarbij maken wij alle kartonnen verpakkingen en stapeldozen helemaal zelf. Hierdoor profiteert u van een razendsnelle levering. Wij bieden u daarom de garantie dat u nooit lang zonder de juiste golfkarton verpakking hoeft te zitten!

Geheel op maat volgens uw wensen

De dozen kunnen worden voorzien van handgrepen, interieurs of perforaties en worden desgewenst naar uw specifieke wensen gefabriceerd en geleverd. De mogelijkheden bij ons zijn eindeloos! De kartonnen verpakkingen kunnen tevens voor u bedrukt worden in diverse kleuren om meer op te vallen. Hierdoor maakt u direct reclame voor uw bedrijf. Deze bedrukte dozen kunnen tevens als display gebruikt worden, voorzien van speciale uitstanzing. Gebruik uw bedrukte kartonnen stapeldozen voor een mooie uitstraling naar uw klanten toe. Laat ons eenvoudig weten hoe u de kartonnen doos wilt hebben. Uw wensen staan centraal bij de keuze van deze verpakking van karton.

Meer informatie!

Het assortiment van Cordupack

standaarddozen golfkarton verpakking bedrukte dozen dozen op maat karton verpakking verpakkingsdozen

Meer informatie over elke kartonnen verpakking

Interesse in een kartonnen verpakking of één van de stapeldozen? Neem eens telefonisch contact op voor advies via 033 25 80 111 of mail ons naar info@cordupack.nl. Vraag een offerte aan of klik op de contactknop!