• info@cordupack.nl
  • Bel ons: +31 (0)33-25 80 111
  • Zwarte Goorderweg 1A, 3836 PD Stoutenburg-Noord

Standaard

Dozen

Standaarddozen

Wij leveren een groot aantal standaard dozen uit voorraad, inclusief de speciale A4 autolockdoos met variabele hoogte. Een overzicht van het totale standaard dozenpakket vindt u hier op onze website, welke u kunt downloaden en uitprinten. Wij garanderen u dat u nooit lang op de standaard dozen hoeft te wachten, daar wij de meeste standaard dozen uit voorraad kunnen leveren. De standaard dozen die Cordupack BV u biedt, zijn in diverse maten, kwaliteiten en aantallen te verkrijgen. Vanzelfsprekend is het ook mogelijk om een andere maat of afwijkende aantallen te leveren. Uw wensen en eisen staan daarbij centraal.

Standaard dozen van 100x100x100mm tot 500x500x500; deze en vele andere maten zijn verkrijgbaar bij Cordupack BV. Deze standaard dozen kunnen bijvoorbeeld in 50,75 of 100 stuks geleverd worden. Natuurlijk maken wij voor u een op maat gemaakte offerte. Als standaard doos kunt u ook denken aan de speciale A4 autolock doos met variabele hoogte.
En voor alle standaarddozen geldt het unieke Next Day Delivery systeem. Vandaag voor 12.00 uur besteld en de eerste oplage al morgen in huis. En afspraak is afspraak, dus u krijgt uw dozen op het tijdstip dat wij hebben afgesproken.

Cordupack BV adviseert u graag bij het bestellen van de juiste standaarddozen. Neem daarom eens telefonisch contact op voor meer informatie of een prijsopgave. U kunt ook op de onderstaande knop klikken!

Meer informatie!

Ons assortiment

standaarddozen golfkarton verpakking bedrukte dozen dozen op maat verpakkingsdozen