• info@cordupack.nl
  • Call Us: +31 (0)33-25 80 111
  • Zwarte Goorderweg 1A, 3836 PD Stoutenburg-Noord

Cordupack levert vele standaard kartonnen verpakkingsdozen uit voorraad, inclusief de speciale A4 autolockdoos. Op onze site kunt u een overzicht met het totale standaard verpakkingsdozen assortiment downloaden en uitprinten.

Kartonnen verpakkingsdozen op maat

Naast het standaard assortiment kunnen wij samen met u verpakkingsdozen op maat ontwikkelen en produceren. Denk daarbij eens aan handgrepen, interieurs of perforaties. Veel dingen zijn mogelijk en worden desgewenst naar uw specifieke wensen gefabriceerd en geleverd. De verpakkingen kunnen tevens voor u bedrukt worden in één, twee of drie kleuren. Hierdoor zijn de kartonnen verpakkingsdozen in te zetten als displays of als extra communicatiemiddel ter verhoging van de naamsbekendheid van uw bedrijf. De schokabsorberende en sterke verpakking is volledig recyclebaar, waardoor tevens aan het milieu wordt gedacht. Cordupack B.V. biedt diverse kartonnen verpakkingsdozen in vele kwaliteiten en kleuren.

Meer informatie!

Productie waarbij we denken aan het milieu

Tijdens de productie van onze kartonnen verpakkingsdozen houden wij zoveel mogelijk rekening met het milieu. Wij hechten namelijk veel waarde aan het Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO). Wij volgen dan ook waar mogelijk de richtlijnen van ISO26000: betrokken ondernemen. Wij voeren daar een groot aantal maatregelen van door. Wij houden rekening met het milieu door bijvoorbeeld:

  • Wij stoppen de rollerbanen wanneer er geen producten worden aangeboden.
  • Inkt op waterbasis te gebruiken en alle afvalstoffen te scheiden en te recyclen.
  • Wij gebruiken zo weinig mogelijk papier door zoveel mogelijk te mailen.
  • Verlichtingen automatisch aan en uit te laten gaan in de opslaghallen.

Ons assortiment

standaarddozen golfkarton verpakking bedrukte dozen dozen op maat karton verpakking verpakkingsdozen

Vraag vrijblijvend meer informatie aan

Meer informatie over de diverse kartonnen verpakkingsdozen kunt u vrijblijvend verzoeken door middel van onderstaand formulier. Cordupack B.V. is u graag van dienst bij het leveren van de goede verpakkingsdozen voor uw specifieke doeleinden. Daarnaast kunt u ons natuurlijk ook bellen voor alle informatie over de mogelijkheden van kartonnen dozen. U kunt ervoor ook op de onderstaande knop klikken!