Jaargang 5, nummer 4
Nieuwsbrief Cordupack
 
 
 
 
 

Een roerig jaar....

Beste relatie,

Allereerst willen wij u hartelijk danken voor het vertrouwen in ons het afgelopen jaar. Zoals u misschien al gemerkt heeft, is het afgelopen jaar een roerig jaar geweest in “kartonland”.

Er zijn meerdere prijsverhogingen geweest en er was schaarste op de markt. Toch hebben wij, mede dankzij goed partnership met onze leveranciers, kunnen realiseren dat in de meeste gevallen bij u de verhogingen zo minimaal mogelijk waren.

De prognose die wij onszelf hadden gesteld voor 2018 is gerealiseerd, mede dankzij u. Wij zien het dan ook als een mooie uitdaging om samen met u volgend jaar een verdere groei te realiseren. Wat is er nog nieuw bijgekomen in 2018….

In augustus van dit jaar is er bij ons een nieuwe vouwplakmachine geinstalleerd. Na grondig onderzoek en een aantal bezoeken aan verschillende leveranciers is er een keuze gemaakt voor deze vouwplakmachine.

Wij merkten dat er een steeds grotere vraag naar autolock, 4 punts en langsnaad gelijmde doosjes was en dat wij deze productie in eigen huis wilden houden. Graag komen wij u informeren of er voor u ook mogelijkheden zijn en wat de voordelen kunnen zijn.

Daarnaast willen wij u informeren over de dagen tussen Kerst en Oud en Nieuw. In verband met onderhoud aan de machines zijn wij vanaf maandag 24 december tot en met dinsdag 1 januari gesloten.

Middels deze mail willen wij u en uw familie namens alle medewerkers van Cordupack fijne feestdagen en een gezond 2019 wensen.

Met vriendelijke groet,
“de Cordupackers”

 
 
 
 
 
 
 
 
U ontvangt deze e-mail als relatie van Cordupack via het e-maildres {{email}}
Als u geen prijs meer stelt op ontvangst kunt u zich hier afmelden
© 2017 Cordupack