• info@cordupack.nl
  • Bel ons: +31 (0)33-25 80 111
  • Zwarte Goorderweg 1A, 3836 PD Stoutenburg-Noord

Bij Cordupack bent u aan het juiste adres om bedrukte dozen te bestellen. Naast de standaard formaten dozen kunt u er ook voor kiezen om op maat gemaakte dozen te laten produceren. Denkt u hierbij aan speciale formaten, interieurs of bedrukte dozen die u eenvoudig bij ons kunt bestellen.

Meer informatie!

Uit eigen bedrijf bedrukte dozen bestellen

Omdat wij bij Cordupack graag met u meedenken, zijn de mogelijkheden voor u eindeloos. Wij zijn in staat om zeer flexibel te werken en zijn spoedbestellingen ook mogelijk. Wij voorzien uw dozen vliegensvlug en in hoge kwaliteit van de uitstraling die u wenst te hebben. Wij kunnen alle soorten bedrukte dozen in eigen huis op maat bedrukken met uw logo in één, twee of zelfs drie kleuren.

Ons assortiment

standaarddozen golfkarton verpakking bedrukte dozen dozen op maat karton verpakking verpakkingsdozen

De voordelen van een bedrukte doos

Het grootste voordeel van een bedrukte doos op maat is dat uw product direct de gewenste uitstraling geeft. Daarnaast voorzien wij uw dozen, wanneer dit gewenst is, van een speciale uitstanzing. Zo zijn uw bedrukte dozen ook als display te hanteren. Een ander groot voordeel van een bedrukte doos op maat, is de naamsbekendheid van uw bedrijf die gekoppeld wordt aan de juiste uitstraling. Wanneer uw bedrukte doos op maat vaker door uw klanten wordt gebruikt, bent u ervan verzekerd dat uw naam continu aanwezig is.

Contacteer Cordupack voor meer informatie

Cordupack is u graag van dienst bij het leveren en bestellen van zowel uw bedrukte als onbedrukte doos op maat. Of u nu een standaard doos nodig heeft of in een speciaal formaat: uw opties zijn eindeloos! Bent u benieuwd naar alle mogelijkheden? Bekijk dan onze standaarddozenlijst of neem telefonisch of per e-mail contact op met ons om alle mogelijkheden te bespreken. Ons team staat voor u klaar. Stuur ons een e-mail via info@cordupack.nl of bel voor een afspraak naar 033 25 80 111.