• info@cordupack.nl
  • Bel ons: +31 (0)33-25 80 111
  • Zwarte Goorderweg 1A, 3836 PD Stoutenburg-Noord

Bedrukte

dozen

Bedrukte dozen

Cordupack is al jaren dé specialist in het leveren van een groot assortiment dozen. Naast de standaard dozen, kan er speciaal voor u een op maat gemaakt product worden gefabriceerd.

U kunt daarbij denken aan speciale formaten, interieurs of bedrukte dozen.
Cordupack kan alle soorten dozen in eigen huis bedrukken in 1, 2 of zelfs drie kleuren. Het eerste voordeel van een bedrukte doos is dat uw product direct een meerwaarde heeft! Tevens kunnen de dozen voorzien worden van speciale uitstanzing, zodat deze ook als display te gebruiken zijn.

Een ander grootvoordeel van een bedrukte doos is de naamsbekendheid voor uw bedrijf die gekoppeld wordt aan de juiste uitstraling. En indien de dozen vaker gebruikt worden door uw klanten, weet u zeker dat uw naam continue aanwezig is. Voor meer informatie over ons brede productaanbod, verwijzen wij u naar onze website.

Klik op de button standaarddozen en ziet het volledige overzicht. Neem eens telefonisch of per e-mail contact op, om over alle mogelijkheden te praten. Cordupack BV is u graag van dienst bij het leveren van zowel bedrukte, als onbedrukte dozen. In een standaard of speciaal formaat!

Wilt u meer informatie? Stuur ons e-mail of bel ons voor een afspraak. Of klik op onderstaande knop!

Meer informatie!

Ons assortiment

standaarddozen golfkarton verpakking bedrukte dozen dozen op maat karton verpakking verpakkingsdozen