Geschiedenis

In 1992 is Cordupack opgericht door Duco Hoekstra. Samen met Marcel Schaap was het in het begin hard werken; overdag verkopen en ‘s avonds dozen maken.

Al snel ging het zo voorspoedig dat er productiepersoneel kwam. Daarbij kwam er ook uitbreiding op kantoor en Sissie van Zwieten werd als commercieel directeur aangetrokken ter ondersteuning van Duco.

Helaas kreeg het nog jonge Cordupack wel te maken met het trauma van een brand in de belangrijkste machine. De EMBA2400 was volledig uit de running.
Met hulp van collega-concurrenten is de periode zonder machine overbrugd en na een half jaar stond er weer een nieuwe inliner. 

Lange tijd is er met twee machines gewerkt totdat in 2005 de Wookil stansmachine werd geïnstalleerd. Dit betekende een mooie uitbreiding van de mogelijkheden want naast alle amerikaanse modellen kon er nu ook voor gestanste verpakkingen gekozen worden.

In 2016 ging Sissie van Zwieten met vervroegd pensioen en werd Sander Beijer aangenomen om haar taken over te nemen.

Langzamerhand heeft Sander in de daaropvolgende jaren de taken van Duco overgenomen aangezien deze langzaam wat wilde afbouwen.
Het was ook vanzelfsprekend dat hij het stokje overdroeg aan Sander en deze vanaf 1 januari 2021 algemeen directeur is geworden.
Al snel volgde een investering in een vouw/plakmachine en een Emba voor de kleinere formaten waardoor er nu een heel scala aan verpakkingen kan worden geproduceerd.

Nadat Duco Hoekstra aangaf helemaal te willen stoppen, heeft Sander op 1 januari 2021 officieel het stokje overgenomenen.

© Copyrights CORDUPACK 2022. All rights reserved. Powered by Advice.nl | Algemene leveringsvoorwaarden