• info@cordupack.nl
 • Bel ons: +31 (0)33-25 80 111
 • Zwarte Goorderweg 1A, 3836 PD Stoutenburg-Noord

Over ons

Cordupack  B.V. gevestigd in Utrecht bestaat uit een enthousiast team dat onder de leiding staat van Duco Hoekstra en Sander Beijer. Beiden zijn gepokt en gemazeld in de golfkartonindustrie. Hieronder staat hun ervaring:

Duco Hoekstra

 • Mijn interesses lagen altijd al op het gebied van de techniek. Vandaar dat ik na de middelbare school de commercieel/ technische opleiding aan de autoschool in Driebergen (IVA) gedaan heb. Na mijn dienstplicht had Nederland te maken met een forse oliecrisis en zat de auto-industrie in zwaar weer. ( autoloze zondagen en benzinebonnen ).
 • Bij toeval ben ik daardoor bij van Meurs Golfkarton in Bussum als trainee gestart. Hier ben ik tijdens een 3 maanden durende interne training “besmet”geraakt met het golfkartonvirus. Na een paar jaar de overstap van het grote van Meurs naar het kleine Helna Verpakking gemaakt. Een sheetplant, die platen golfkarton inkocht en verwerkte tot dozen. Een kleine, flexibele organisatie waar je met alle facetten van het vak te maken kreeg. In deze periode was het voor afnemers zeer moeilijk om kleinere aantallen dozen te kunnen kopen.
  De gevestigde orde dacht meer in grotere hoeveelheden. De sheetplants speelden in op de behoefte van de markt en hebben zich door de jaren heen ontwikkeld van ambachtelijke dozenmakers tot hoogwaardige, professionele organisaties, die nu met de modernste machines in de behoefte van hun relaties voorzien.
 • In 1992 heb ik de stoute schoenen aangetrokken en ben in Hoevelaken gestart met de productie van kleinere series dozen. Waren we toen met 4 man, inmiddels is Cordupack uitgegroeid tot een bedrijf, waar dagelijks 18 man druk zijn om (ook uw) opdrachten tot volle tevredenheid uit te voeren.
  Wij staan het persoonlijke contact voor en zien het als sport onze klanten zoveel mogelijk te ontzorgen.

Sander Beijer

 • In 1976 ben ik geboren in Zwolle en daar nog steeds woonachtig. Ik ben dus zoals wij ons in Zwolle noemen een echte “blauwvinger”. In 2003 ben ik getrouwd met Tineke en wij hebben samen 2 kinderen. Sinds 1 september 2016 ben ik commercieel verantwoordelijk bij Cordupack.
 • In 1999 kwam ik door toeval in de grafische industrie terecht. Ik ben begonnen bij papiergroothandel ModovanGelder in Amsterdam. Hier mocht ik starten als junior vertegenwoordiger om papier te leveren aan klanten met een digitale drukpers. Nadien ben ik nog werkzaam geweest bij verschillende grafische bedrijven en daardoor ook met zeer veel verschillende disciplines in aanraking gekomen.
 • Voor mij is het belangrijk om duidelijk, eerlijk en op een open manier te communiceren. Dit altijd met het idee om constructief bezig te zijn, zowel naar klanten als naar collega’s.
 • Alle relaties van Cordupack mogen erop rekenen dat ik ze graag zie en dat ik het Cordupack gevoel zal blijven nastreven. Wij willen als Cordupackteam partnership met onze klanten aangaan en zijn er klaar voor om met u als klant mee te groeien naar een nog mooiere toekomst. Ik hoop u snel persoonlijk te ontmoeten.