• info@cordupack.nl
  • Bel ons: +31 (0)33-25 80 111
  • Zwarte Goorderweg 1A, 3836 PD Stoutenburg-Noord

Kartonnen dozen laten bedrukken biedt bij veel uiteenlopende doeleinden uitkomst. Zo kunt u uw artikelen in dozen stoppen als verpakking en deze met uw bedrijfslogo laten bedrukken. Dit levert weer een extra stukje naamsbekendheid voor u op! Koppel daarom uw gewenste uitstraling aan de juiste verpakkingen. Trek één lijn in uw huisstijl en maak uzelf zichtbaar.

Neem contact met ons op

Kartonnen dozen helemaal naar wens laten bedrukken

Kartonnen dozen helemaal naar wens laten bedrukken

In onze drukkerij is een hoop mogelijk. Wij willen u op die manier helemaal van dienst kunnen zijn. Zo heeft u genoeg keuze uit verschillende kartonnen dozen die u kan laten bedrukken. Onze schokabsorberende en stevige verpakkingen zijn daarbij volledig recyclebaar. Bij Cordupack B.V. denken wij aan het milieu en hechten wij veel waarde aan Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen. Bekijk wat wij nog meer doen om betrokken te ondernemen. Naast ons standaard assortiment is het ook mogelijk om kartonnen dozen op maat te ontwikkelen, te produceren en te laten bedrukken. Voorbeelden van dit soort speciale wensen zijn:

  • Handgrepen
  • Interieurs
  • Perforaties

Ons assortiment

Standaard dozen golfkartonnen dozen bedrukte dozen kartonnen dozen dozen op maat verpakkingsdozen

Altijd scherpe prijzen

ISO26000: MVO

Volledig naar uw wens

Uw kartonnen verpakkingsdozen laten bedrukken

Wij leveren een groot aanbod aan standaard verpakkingsdozen, waarbij de speciale A4 dozen met autolock bodem ook uit voorraad leverbaar zijn. Onze verpakkingsdozen kunt u ook helemaal naar wens laten bedrukken. Hierbij kunt u kiezen uit één, twee of drie kleuren. Uw verpakkingsdozen zijn hierdoor goed in te zetten als displays, geheel in de door u doorgevoerde stijl. Als extra communicatiemiddel doen de bedrukte verpakkingsdozen het ook erg goed. Hierdoor ziet u vaak al snel een verhoging in de naamsbekendheid van uw bedrijf!

Vraag ons naar de mogelijkheden

Verpakkings- en kartonnen dozen laten bedrukken doet u bij ons. Mocht u toch nog vragen hebben over het proces of de mogelijkheden, dan staan wij u graag te woord. Vraag meer informatie bij ons op door te bellen naar 033 25 80 111 of een mail te sturen naar info@cordupack.nl.