• info@cordupack.nl
  • Bel ons: +31 (0)33-25 80 111
  • Zwarte Goorderweg 1A, 3836 PD Stoutenburg-Noord

Golfkarton

verpakking

Dozen op maat

Naast het standaard dozen assortiment levert Cordupack ook dozen-op-maat. U geeft aan wat uw wensen zijn en wij leveren de door uw gewenste verpakking. Bijvoorbeeld bedrukte dozen in afwijkende formaten. Dozen bedrukt in 1, 2 of 3 kleuren. Of dozen op maat die zijn voorzien van een special stans, zodat de doos ook direct als display kan dienen. U vraagt en wij leveren uw dozen-op-maat.

Naast de standaard dozen, kunt u ook andere maten en of kleuren regelen bij Cordupack BV. Ook zijn er diverse kwaliteiten beschikbaar. Natuurlijk voldoen alle dozen aan alle (wettelijke) normen en richtlijnen. Dat geldt voor de normale dozen, dozen met autolock bodem of een doos met dubbele golf; al deze dozen leveren wij als dozen op maat.

Wilt u meer informatie over dozen op maat? Neem dan eens telefonisch contact met ons op. Natuurlijk kunt u ons ook een email sturen of een prijsopgave aanvragen via het online offerte-formulier. Cordupack is u graag van dienst bij het leveren van standaard dozen, of dozen op maat.

Interesse? Neem eens telefonisch contact op voor advies of een offerte, of klik op onderstaande knop!

Meer informatie!

Ons assortiment

Standaard dozen golfkarton verpakking golfkartonnen dozen bedrukte dozen kartonnen dozen dozen op maat standaarddozen karton verpakking kartonnen dozen verpakkingsdozen