Duco Hoekstra verlaat Cordupack

Oprichter Duco Hoekstra heeft na 29 jaar zijn werkzaamheden bij Cordupack BV beëindigd en het stokje definitief overgedragen aan Sander Beijer.

Duco startte in 1992 met zijn bedrijf met 4 werknemers. Door de jaren heen is het bedrijf gegroeid tot een volwassen speler in de dozenmarkt met een hecht team van ruim 30 medewerkers en een uitgebreid machinepark om aan alle wensen van haar klanten te voldoen.

Duco Hoekstra
Sander Beijer

Op 1 september 2016 startte Sander Beijer als commercieel verantwoordelijke binnen de organisatie. Door de jaren heen werd zijn rol groter en nam hij steeds meer taken van Duco over, waarbij deze laatste zich meer en meer bezig hield met de grote lijnen zoals de investeringen binnen het bedrijf.

In 2018 heeft Sander dan ook in goed overleg als Algemeen Directeur de volledige leiding over het bedrijf overgenomen van Duco, waarbij deze dit jaar definitief met pensioen is gegaan.

Duco Hoekstra wil langs deze weg alle partners, klanten en medewerkers hartelijk bedanken voor alle steun en vertrouwen gedurende de afgelopen 29 jaar.

Daarbij is hij er zeker van dat Cordupack, onder de leiding van Sander Beijer, ook in de toekomst dezelfde hoge standaard zal nastreven op het gebied van kwaliteit en levertijd. Daarbij blijft voor Cordupack het partnership met de klanten het allerbelangrijkste wat de enige garantie is voor een nog mooiere toekomst.

© Copyrights CORDUPACK 2022. All rights reserved. Powered by Advice.nl | Algemene leveringsvoorwaarden