• info@cordupack.nl
  • Bel ons: +31 (0)33-25 80 111
  • Zwarte Goorderweg 1A, 3836 PD Stoutenburg-Noord

Golfkarton

verpakking

Kartonnendozen

Wij leveren de juiste kartonnendozen voor uw product. U kunt hierbij kiezen uit het grote standaard dozen pakket dat wij uit voorraad kunnen leveren. Het is ook mogelijk dat wij speciale kartonnen dozen voor u ontwikkelen. En als het moet, leveren wij ook die binnen een mum van tijd. Cordupack BV maakt zijn naam waar; met onze dozen pakt u alles in! Uw wensen en eisen staan centraal bij het bedenken, produceren en leveren van de geschikte kartonnendozen.

Cordupack BV, gevestigd in Hoevelaken, is gespecialiseerd in het leveren van alle mogelijk leverbare kartonnen dozen. In diverse maten, aantallen en kleuren. Specifiek voor uw wensen en eisen, kunnen wij een op maat gemaakte doos ontwikkelen en aanbieden. Golfkarton staat bekend om zijn sterke eigenschappen en is als geen geschikt om diverse soorten producten te vervoeren. Het materiaal is goed bestendig tegen schokken, waardoor uw producten in perfecte staat aankomen.

Door middel van het online offerte-formulier, kunt u vrijblijvend een offerte aanvragen over de mogelijkheden voor u. Wij zullen u zo spoedig mogelijk terugbellen. Daarnaast kunt u ons natuurlijk ook bellen voor alle informatie over de mogelijkheden van kartonnendozen. U kunt daarvoor ook dit formulier gebruiken.

Ons assortiment

Standaard dozen golfkarton verpakking golfkartonnen dozen bedrukte dozen kartonnen dozen dozen op maat standaarddozen karton verpakking kartonnen dozen verpakkingsdozen